Fellépő
Szintiboy helyett

Szintiboynak és Fásy Ádámnak már annyi haknija van, hogy lassan ki kellene találni valami mást is a lagzikra. De ne legyeünk rosszindulatúak! Lehet, hogy valaki a gyermekkori emlékei miatt választ egy három tagú sramli zenekart, mert anno ők léptek fel a bálban, ahol megismerte a nagy Ő-t. Ha nincs ilyen érzelmi húr, akkor érdemes figyelembe venni a meghívottak életkorát, ízlését, a létszámot és ezek ismeretében választani fellépőt. Néha tökéletes választás egy profi DJ, aki pörgeti a táncolni vágyókat, de van az a közeg, ahol egy csendes gitár aláfestés nagyobb sikert arat.

dark-1850120_1920.jpg

guitarist-1031087_1920.jpg

band-691224_1920.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvodrekell.blog.hu/api/trackback/id/tr6816275670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Esküvődre kell

Friss topikok

  • DominekCsilla: Sziasztok! Tetszik a blog, szinte mindenre gondoltatok kivéve egy valamit!!! Mégpedig A RUHA! A me... (2021.12.17. 09:45) Dekoráció

Címkék

Archívum

süti beállítások módosítása